Hejdå!

Publicerad 2011-05-22 23:22:51 i Nytt!,

Nice klockan är nu 23.14. Jag åker nu till napa om 10 timmar, fruktansvärt kul att komma bort lite och underbart att få i sig alkohol. Sista natten ägnar jag med min Chafför Christoffer Andersson, Natten går till så här, COD, NHL, Need for speed och massvis med cola... Om någon vill att ajg köper med något får ni höra av er innan klockan 15.50 imorgon. Men ni får ha det bra, hörde att de skulle massa regn!!
Håll er uppdaterade, bilder och filmklipp kommer..

 

 

Jävla dumjävel!

Publicerad 2011-05-19 23:10:27 i Nytt!,

Nu ska ni få höra här!

Jag satt mig på en plats på bussen när jag skulle åka hem så kom det en äldre dam och sätter sig brevid mig och det var enbart jag och 2 till på bussen och självklart frågade jag vrf hon satt sig precis där, då säger hon, "för det är min plats så du får flytta på dig om du känner att de blir obehagligt", jag bara haha jaså har du bokat den? nej men jag ska ha den så försvinn du om de inte passar!

Jävla cepe :/


Äckel!

Publicerad 2011-05-19 22:00:30 i Nytt!,

Går verkligen inte lita på någon längre, Glöm det. jag vet var jag har mina riktiga vänner, hade en diskution på facebook och ett skoj blev seriöst och så kommer det ut till folk, mogen kille du är<33 Ja ja, nu ska jag stryka och sy restan av byxorna jag har. Lämnade in 3 par för 750 kronor idag... INTE OK!!!


Städa rumet, gjort mat, blogga, packa för napa, kollat tv och jobbat har jag gjort idag fan va obbig dag, imorgon bir det mer jobb och inge mer blogg från mig idag. Ha det bra puss SÄGER BARA 4 dagar kvar<3


Bli min fru ?!

Publicerad 2011-05-19 21:23:36 i Nytt!,

Du ska bli min jag skojar inte, eller du ska ha samma utssende för fyfan vad jag kan bli kär i bilder, låter despera men fan va hon har det som krävs. Usch vad jag är avvis på brad pitt. Men men, sjukt snygg, medverkar i bra filmer samt en jäkligt bra skådis.

 

 

 

Hjälte!

Publicerad 2011-05-19 01:32:46 i Nytt!,

 

Avslutar kvällen med ett skönt ilägg som består av Andreas grega, sångarnen i Kungers men i nuläget en sjukt bra sångare som står på egna ben!En kille med hjärta, en kille som förtjänar allt, en man som alla vill ha fan va jag älksar din röst, hoppas du mår bra och att du klarar dig för fy fan vilken resa du har varit med om, Credd till dig..<3 beglagar sorgen btw :(
Skratta då!

Publicerad 2011-05-18 22:58:20 i Nytt!,

Ett roligt inlägg, HAHAHAHA ja vad vill ni ha då, Sex? nej det handlar de alltid om..

Så nu ska ni få något som ni kanske gillar!

För jag har tänkt på en sak, Jag går väldigt mycket på san och kollar i olika butiker efter nya saker att handla in liksom men när man är i vissa butiker så ser man ju allt möjligt folk, men det finns särskilda minnen som gör att stan blir en rolig sak,

 

En 30+ tjej som sitter i mitten av mitt i city och pratar med sina dockor,

 

En tant som ligger ner i provhytten för att ta av sig byxorna och råkar ta i så hon är tvungen att springa till toan.

 

En man som ska köpa rosor till sin fru och frågar om han kan få låna pengar av den som står bakom i kön..

 

En äldre dam som har en torsk i jackfickan som hon vägrar betala eftersom den inte kommer från denna butik men ändå står det med Coops egna märke. 2 vakter kommer och hon betalar den och går sin väg.

 

Eller till sist en yngre kille som snor en leksak från Teknikmagasinet och tar trapporna och där nere står det en vakt som stoppar honom.

 

Ja fan va roligt det kan vara att gå på stan ibland och ungefär så här mycket skratta jag

 

 

 

 

16 år!

Publicerad 2011-05-18 20:08:22 i Nytt!,

16 år gammal, har miljoner på sitt konto, fullt med brudar, du kör ditt eget race men du har inte rösten, Men jag ger dig credd till allt de andra. Du saknar stil och sångrösten, men du har tur som får de stora artisterna med dig, de är en vägvisning för dig Justin bieber. Sean Kingston, Usher och många fler.

Men jag ger dig 3 år till då kommer du ha rösten, mer brudar, sjukaste huset och ett liv som jag skulle drömma om så alla ni som hatar honom för hans personlighet är ju sjuka.

 

 

 

 

Napa baby napa!

Publicerad 2011-05-18 01:44:31 i Nytt!,

Ja nu på måndag gäller det självklart är det Napa jag menar, eftersom jag är en bloggare, en amatörbloggare måste jag ju göra något för er i min stad så det blir en jäkla massa bilder samt videoklipp som kommer komma upp här under den veckan, sen kommer jag göra en liten film med allt som hänt där nere. SKANDALER? Nej fan de blir det inge med!!

Ge mig ett sträck:


 

Så ja här är den genomförda listan och man glömmer ju alltid något varje gång så hjälp mig att fylla på!

Skor – sandaler

Kalsonger – strumpor

Kort – långbyxor

Badbyxor – linne

T-shirt – Skjorta

Keps/hat – långtröja

Gummi – Rakhyvel

Sololja – solkräm

Alvedon – ipren

Solglasögon – toapapper

Högtalare – laddare (dator/mobil/kamera)

Vax – parfym (deodorant/rakvatten)

Dator – mobil

Kamera – batterier

Biljetter – pengar

Tvål – schampo (balsam)

Lakan – gånger 3

Headset – tandborste (tandkräm)

Adepter – Internet kablar

Överföringssladdar – extra kontantkort gånger 3

 


 

 

 

 

 

 

Nu tar det stopp

Publicerad 2011-05-17 23:37:24 i Nytt!,

Livrädd kille här då, kolla någon utlänskbibelläsare som kontaterar att jorden går under klockan 18.00 imorgon men de tror man ju inte på så klart, men tänk om den verkligen gör det.. kanske är värt att slössa alla pengar på något roligt imorgon, nej de är det fan inte värt det för jag åker till NAPA den 23dje och dricker mig redlös full!!


Vi drar ett sträck där:


Så ja, nu till dagen som varit fruktansvärt stekig, bra väder och fan va jag ljuger för fy fan va jag hatar sverige ibland, så därför drog man på en fil istället, fixa till sig lite tacos och njöt av livets stillsamhet för en gång skull. Kolla någon polisfilm som var riktigt bra ska ta reda på vad den heter för den rekommenderar jag starkt..Vi tar för oss!

Publicerad 2011-05-17 03:03:06 i Nytt!,

 

Sex när det är som bäst är ett ämne vi borde diskutera mer om i vardagen, utan bra sex - mindre barn och minde sjukdommar. 1 positiv ska och 1 lite mindre positiv sak men vi fortsätter. Har du släckt lampa, använder du redskap ? Ja allt är ju en vanesak. Men ni vet att tjejer behöver de där goa förspelat för att bli extra sugna så tänk på att inte gå pang på när ni kör nu samt att jag tror inte jag behöver lära er. Killar har en tendens till att va kåta och va för snabba samt komma sjukt fort, 3 - 9 minuter är en ganska vanlig statistik att komma om det går för fort så slappna av låt tjejen få njuta av den tiden hon har på sig.

 

->Tända Ljus = Förhållande (Mysigt)

->Oralsex = Både och / beror på hur många eller vilka man vet har legat med personen.

->Anal = Lått bli det ( Spräcks det, går det inte att sy)

->Säkert sex = Roligare, spännande, kan leda till mer än bara sex.

->Skönt sex = (förhållande) romantiskt, killen bryr sig om tjejen hela tiden och detsamma gör tjejen om killen, kommer överns, gillar nya ställningar, ett skratt emellanåt, hålla sig i sovrumet.

 

 


 

 

Kör bara Kör!

Publicerad 2011-05-17 00:40:22 i Nytt!,

Tjennare, ny blogg igen men denna gången kommer det handla lite mer om mig samt att jag kommer va mer seriös i mitt bloggande, kommer lägga upp mer bilder, vill ha mer frågor att svara på och massa mer, kommer även videoblogga så tipsa era bloggintresserade vänner. Men börjar ett inlägg mer lite bilder på mig + familj och lite andra härliga bilder.

 

 

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela