Saker du inte vet om sex!

Publicerad 2011-09-13 08:33:45 i Nytt!,

Titta vad jag fann, det var lite kul att läsa 10 saker du inte visste om sex, men 2 av dem visste jag!
här har ni dem:
1. Sex för friskare tänder? Mannens sperma innehåller både zink och kalcium, ämnen som är kända för att påverka munhygienen positivt.

2. Vibrerande väg till lycka. Enligt amerikanska Museum of Sex skapades vibratorn för att lindra kvinnlig hysteri. Den orgasm som maskinen framkallade verkade både avslappnande och lugnande på patienterna.

3. Ligga sig till en snygg kropp? Ja, det är fullt möjligt: 30 minuters sex bränner ungefär 200 kalorier - men då måste du vara aktiv...

4. Bättre immunförsvar. Enligt en amerikansk studie gör regelbundet sex ett ökat antal antikroppar, vilket stärker hälsan och gör kroppen mer motståndskraftig.

5. Naturlig smärtlindring. Tack vare hormonerna oxytocin och endorfinerna, som båda skjuter i höjden vid sex, kan kroppens smärta lindras. Att skylla på huvudvärk är alltså ingen bra idé...

6. Sex stärker självförtroendet. Bra sex kräver ett bra självförtroende - och ger också självkänslan en skjuts i rätt riktning. En klart uppåtgående spiral värd att haka på alltså!

7. Starkare hjärta.
Äldre personer kanske undviker sex av rädsla för att drabbas av stroke. Men enligt en engelsk studie är oron obefogad. Sex två gånger i veckan halverar risken att drabbas av en hjärtattack med dödlig utgång, jämfört med de män som bara har sex en gång i månaden, menar forskarteamet som följt 914 män och deras hälsovanor under 20 år.

8. Sov sött.
Att du eller din partner somnar snabbt efter myssexet kan tolkas olika. Men faktum är att hormonet oxytocin gör oss sömniga och avslappnade. Tänk på det nästa gång du möts av en snarkning när du tigger en puss!

9. Sex hindrar inkontinens.
Tanken att kissa på sig kan verka absurd för många unga kvinnor. Men faktum är att barnafödande och stillasittande arbete kan påverka bäckenmuskulaturen så att en nysning inte bara lättar på trycket i näsan.

Starka bäckenmuskler ger inte bara bättre hållning och minimerar risken för urinläckage - det ger också bättre sex. Börja öva redan idag med att spänna underlivet som om du skulle avbryta urineringen, håll i tre sekunder - och slappna sedan av. Upprepa så ofta du kan!

10. Regelbundna samlag - regelbunden mens. Enligt en studie gjord vid Colombia och Stanford Universities har kvinnor med regelbundna sexvanor också mer regelbunden menstruation än kvinnor som är mer sporadiskt aktiva på samma front.
Sexställningar!



Sexet är viktigt!

Publicerad 2011-09-13 08:24:08 i Nytt!,

Jävlar va folk skrivrer och vill ha sex inlägg, typ som jag är expert på det! Illa...
Men fine nu får ni som ni vill! Men vette fan vad jag ska skriva!!!

Sex, ålder, sjukdomar?!

När sex är skönast:
Jag tycker"  När man kommer hem från krogen och lägger sig i sängen och man vet vad som gäller, Man är full man vet inte riktigt vad man gör vilket är underbart för man Är lika dåliga (tror jag) Nej men fyllenätter måste jag säga! Eller när man har sex med flickvän! Levande ljus och grymt förspel, Sen slutar det med att det blir lite bad liksom! Det gillas!!


Tjejer som tar det i munnen!
GE FAN I ATT STRULLA MED OSS KILLAR EFTER!!!
som kille kan jag ju tipsa om att köpa halstabletter eller tuggimmi!!
Sen finns det inte ens tjejer som suger, Då tycker jag ni måste göra lite extra i sängen, Ta insiativ och låt killen få ligga och känna på mansrollen.. Det är ju lite som man vill som kille också, (det är som en dans, det är killensom styr)




Ställingar ?
Doggy måste va den skönaste
Personligen gillar man ju att röra på sig, enda träningen jag får när jag väl har sex... Så jag föredrar att styra tjejen, säger som en polare till mig, Man får ta tjejer som datorer i sängen, man får helt enkelt installera dem... Bra sagt tycker jag..




Ja det var ju lite åsikter, och ni vill ju ha mer som vanligt så får spara lite ideer och åsikter till nått annat inlägg, och måste bara tacka men dock förvånad över att så många läser bloggen, ni kanske bara går in och ut men ni går ialf in, det tycker jag är kul!!

En tjej som verkar rutinerad som jag tror fick jag en fråga som löd! här har du den jag tror har vart med om det mesta!

 

Mindfuckad!

Publicerad 2011-09-12 19:58:46 i Nytt!,

Hej igen klockan är 20.00 när som helst vilket inbär idol, jag laddar upp med chips och cola samt lite dipp ;)


Livet är så jäkla svårt ibland, att ta de där valen man inte egentligen borde tagit, som jag.. Jag har tagit sjukt många feldrag, jag som person är inte den jag skulle velat vart från början men man måste ställa sig in i situationen hela tiden och börja om på nytt tänka nytt tänka positivt så till slut vet man att man har en väg att gå något att sträva efter, som till ex ett jobb att ta körkort något i den stilen!!


Men jag måste va stark och finnas för vissa personer som får mig att lee som gör att jag mår bra, men saken är den, längtan till att träffa dessa personer är stark!!


Vet inte vad jag just skrev, det var bara de som var i mitt huvud! tänker inte ens läsa vad jag skrev.. Idol börjar nu ni är änglar som läser min blogg!! take care puss i pannan!


statspromenad

Publicerad 2011-09-12 17:11:21 i Nytt!,

Hallå!!!

Klockan är nu 17.00 måndag!

Jag mår bra ocvh de hoppas jag ni också gör, Idag har jag varit på stan med lillebror och fan va han håller på! Han är verkligen överallt, inte still en minut, men sen gick jag in till ludde på local act och köpte mig ett par brallor så fick han sätta sig i en fotölj! Skönt kan jag lova!

Som sagt handlade ett par brallor fö 700 typ, jätte sköna bara de töjer ut sig lite :D






Ja nu är är det bara 3 timmar kvar till Idol och måste säga att den där badh eller vad han heter, han är faktiskt riktigt dålig, hans kretik är riktigt usel, men han sitter väl där just för att han är som han är!!!!


Duktig flicka Charlotte, hoppas det går bra för dig!


 

Mer blogginlägg kommer senare kanske!! Vad vill ni höra vad vill ni veta :D

 

 

Hitta dock en bild på datan från studenten! :D

 

 

Herregud!

Publicerad 2011-09-12 00:19:07 i Nytt!,

Detta måste fan ses, alltså är det på riktigt är det sjukt :O



Aja, god natt! <3

Drinkar!

Publicerad 2011-09-11 22:56:04 i Nytt!,

FAN FAN FAN! Jag somnade precis innan idols början, men va tur att det finns tv4 play ändå!!

Under tiden idol blev klart gick jag in och köpte mig en liten drinkbok så jag kan träna upp mig lite, Behövs känner jag!!

109 spänn kosta den och hoppas innehållet är värt det!

Lite drinkar jag kna tipsa om på krogen

 

 

 

Hallon Ballon (hallondrink) Falken (mjölkdrink)



P2 (Sour drink)              Pigelin (Smakar som glassen)


Rosa Pantern (Mjölkdrink) Lennart (Pärondrink)



San Fransico  (söt drink)Päronorgasm (Tast it!)




Kommer nog mer tips efter Jag fått boken!

 

Puss!!




Anders bagge!

Publicerad 2011-09-11 15:40:40 i Nytt!,

Oj det trodde jag inte, Kul att ni läser eller tittar in på bloggen...
Tycker det är kul att blogga igen så kommer väl upp blogginlägg då och då, ni märker väl på facebook!!

Söndagen har varit lång än så länge hade lite fel att man hinner göra mycket, riktigt tråkigt har jag haft idag men sånt är livet, sanrtär det Idol så hoppas det gör min dag ialf!!
Tänkt en sak med idol, Hur många Jurys behöver man komma igenom för att ta sig till bagge och gänget.. 2-3 stycken eller? Sjukt om de ska ta alla på en dag, det kan de ju inte hinna med men men om nån vet kan den ju
berätta, Kul att veta :D



Anders bagge:
Vilken jävla nallebjörn och vilken jävla personlighet. Han har nästan allt, Flinten magen skrattet ja precis allt man vill ha samt en jävligt snygg exfru...

aja lite klipp! :D




Helt enkelt en stjärna!

Livslust!

Publicerad 2011-09-11 12:11:32 i Nytt!,

Hej godingar.. Klockan är runt 11 och jag vaknar efter en grymt dålig natt. Inte kunnat sova en blund...


Tjejer detta är till er, Ett litet tips kan man säga och jag vet att 50 % redan gör så här!!

Bar häng, du är en tjej som behöven en drink, cider eller öl.. Du ser en kille i baren som beställer till sig själv, va smart gå och ställ dig brevid dem. De kommer bjuda om du säger något om hans klädstil, ögon eller något liknande då ska du se att han blir lite sugen...
Han frågar vad du vill ha, välj något som är lite tjejigt, en drink eller liknande så det svider lite i plånboken.. Ge killen en kram och sendan gå, Ge killen lite falksa förhoppningar om han drar sig mot dig hela kvällen och är du smart från början, ta en kille du tror du klarar av hela kvällen som inte enbart vill ligga liksom, Ta nån som är lite mogen och har kontroll liksom!!  (håll dig näraa)




Bloggen kommer inte va lika rolig som förr tyvärr eftersom jag inte orkar lägga ner tid osv. Orkar inte med hot som att jag kommer bli död inom några dagar för att jag skrivit ett inlägg som nån stör sig på eller att jag ska få en kniv i magen om jag inte lägger ner bloggen, Inge roligt så jag har valt att skriva om mitt liv ist.

Men nån gång kanske det kommer :)

Idag, Slappar dag en söndag vad ska man göra liksom, Film, cola chips dator osv. Tycker söndagar är lite mysiga ändå, man hinner göra mycke om det är så liksom!


Du är min idol!

Take care!

JOBB!

Publicerad 2011-09-11 04:25:34 i Nytt!,

Jobb, jag har fan världens bästa jobb, tro det eller ej. Det finns idioter till kunder men fan va roligt att jobba på en nattklubb och servera polare lite alkohol, Man jobbar för bra pengar och i stället för att inte gå ut och dricka själv jobbar man. Jag tjänar ni bränner. Kul - jag har kul... Jag har möjligheter att dricka en Torsdag liksom, Men så ni vet Bartender det är awsome..


Man behöver inte va proffs man kan va nybörjare, du lär dig allt. Har du rätt mott sprit osv smakar det som det ska, ju noggranare dessto godare... Snabbhet kommer med tiden!!

Drink som jag har som favorit är 2 likörsmaker samt barcardi razz och sprite.
Drinken smakar Hallonglass ( isglass )

Innehåll: Krossad is, Hallon, Limeklyftor och hallonpure.
Likörerna är hallon Likör och en slags annan röd likör!

Beställningsnamn: Vette fan, Be bara om att jag ska göra en valfri, då blir det den!
104:- 6a
86:- 4a



Börjar dra ihop sig till biljettsläppningen för Peter Siepen som kommer till Kil i oktober, Jätte kul om många ville komma, Har fått möjligheten så har ni inget att göra, hatar ni kil va fan, det är nått nytt testa på kil vi har det ni vill ha!
Biljetten kommer ligga på 80 kronor.. Bildeter kan ni köpa av mig eller av Någon av de andra fösäljarna som jag går ut med då! Hoppas vi ses!!!

 

 


FAVORIT LÅT!

 

 

 

Puss och kram!

Nu kör vi!

Publicerad 2011-09-05 22:10:59 i Nytt!,

Vill bara börja detta inlägg med att tacka alla som verkligen hjälper mig få igång detta eventet nu som jag ska ha på Glada killingen i Kil då min kära vän PETER SIEPEN kommer, Han är en grym deejay, han spelar hitts som går på radion till vanliga rocklåtar, varit på Peter 3 gånger och jag stå alltid och sjunger med, han är grym så ge detta en chans nu. Det är i lilla kil men jag kan säga er att folket i kil vill se er från stan röra lite på sig, skaka av sig standarden att gå på moments varje fredag för att se en deejay som kanske bara har 2-3 låtar..

Jag vill som sagt att ni rör på er, dra en rejäl förfest ta er till kil och ta den sena nattbussen hem vid 3! Detta kommer bli sjukt, vi har som sagt en hemlighet som jag ej kan gå ut med ännu, inte säkert att det blir något men blir det sjukt bra!

Vi har som sagt bättre priser än vad du någonsin kan hitta på Karlstads gator, Karlstad är bra på sitt men vi är bättre på vårt sätt, vi ger er det ni vill ha, Bra pris på biljett en jävligt rolig kväll samt billigt att handla i våra barer, flaskor som på tap.

GE DET EN CHANS!!!

 

 

 

 

Biljetter säläpper vi nästa vecka kan jag chansa på! Biljettförsäljare kommer jag gå ut med när vi fått biljetterna på bordet!!!!

 

Evenemangets sida: http://www.facebook.com/event.php?eid=252254398141702

Peter siepen: http://siepen.se/

 

 

 

Lite bilder från fotografen Emanuel Hult när peter uppträder på Korriander i Karlstad!

http://www.emanuelhult.com/club-photos/

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela