Dreaming!

Publicerad 2011-08-29 18:30:36 i Nytt!,

Idag: Lunchat med peter kollat kläder samt lagt undan ett par uggs till imorgon så får vi se om jag pallar att dra in till stan och köpa dem.. Dock glömde jag köpa godis så tack mamma för du är den du är!

 

Inhandlade kläder kan man väl säga, köpte en exakt likadan tröja fast en grå också! rå bra!!!

Slut på tråksnacket, utomlands jag vill utomlands, kostar mig 2 lax för att dra till bulgarien i en vecka med boende och flygg samt trans. Men vem vill med ? svårt att bestämma sig kommigen det är en vecka. Ni blir assbruna samt bra väder, vad är felet :O

WHAT A FUCK!

Rullar fram!

Publicerad 2011-08-25 21:11:38 i Nytt!,

Tja gott folk det är torsdag och ni vill säkert veta vad jag har gjort hela dagen: varit i stan med Marcus och shoppat lite så de blev ett par jeans och en standard keps man kan ha när man hämtar post. Käka och mådde bra helt enkelt!!!

Sen när jag kommer hem ringer min arbetsgivare och ber mig fixa iorning ett event och framför a för han och det viktigaste för mig är ett namn så det kan ni hjälpa mig med.. Det ska va ett cleant namn som man kommer ihåg!Gott folk är det inte så att man har börjat lyssna på lite äldre musik nu, Liksom när man går in på spotify så söker man på gamla låtar, behöver inte va gyllne tider utan det kan va fronda och jag menar hur bra är inte låten rullar fram egentligen, man bara är hatisk för den är så messig men vet att ass många gillar den men vågar ej erkänna, BTW vrf jag drar upp det är för man saknar gamla tider :/

Keps och brallor nyinköpte:
CHEK IT!

Keps: one off eller va de heter :D

 

Byxor: Local act


Punisher War Zone!

Publicerad 2011-08-24 21:15:00 i Nytt!,

Känns bra att börja blogga igen, men fan va irriterad jag är nu. Sätter på kanal 6 och vad är det inte för filmen punisher war zone, jävlar vilken mäktig film! 

 

OVER AND OUT!

Moves like jaggar!

Publicerad 2011-08-24 20:13:46 i Nytt!,

Längesen nu, men dags igen..

Ja va ska vi nu hitta på, skolan är slut för min del och jobb är det enda som cirkulerarar i mitt huvud, Visst det är väl bra men jag vill göra något kul kanske dra utomlands i några veckor och bara glida eller ta en bartenderutbildning så man blir lite mer erfaren en de flesta bartnders i denna stan, nej jag vette fan!


Hoppas allt är bra med er mina kära vänner samt fiender.


Livets stora fråga enligt mig, När ska man skaffa barn som kille. Ska man leva livet tills man vlir 25 och bara ligga runt eller ska man bli seriös runt 20 och tänka på alla härliga stunder man kan missa under de 5 åren om man beter sig oseriöst, ja det är FAN frågan, men jag tänker vänta. vänta tills jag känner mig redo samt att jag träffar flickan i mitt liv som är självständing, som har framtidsplaner som gillar att vara med mig samt har lite koll på sitt liv!


Ja hjälp mig lite nu ni som är så jävla duktiga på att kommentera skit, ge mig råd ist för massa idiotiska kommentarer eftersom ni är så avundsjuka, hjälp mig genom livet!!!
Men ialf, jag önskar att jag kommer få 2 tjejer och en kille eftersom killar är jobbigare att ta hand om samt det är roligare att skäma bort en tjej, eller en flicka kanske man ska säga. Aa jag längtar iallafall :)

 

 

Men medans ni tänker på vad fan jag nyss skrev kan ni ju lyssna på Moves like jaggar och du/ni glöm felstavningen ;)

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela