Studentveckan!

Publicerad 2011-06-13 16:55:41 i Nytt!,

Oj Oj nu var de längesen man satt i denna sittsen och skrev ner sina tankar. Fruktansvärt kul har jag haft när jag varit inaktiv ialf. Om inte alla vet så har jag ju tagit studenten och inte haft tid med detta men nu har det tjatats klagats och till sist önskats att jag ska börja igen så jag börjar lite smått och skriver lite om studenten..



Studenten 2lax 11
Måste varit det bästa året att tagit studenten på. Ursäkta mitt språk, men fy fan va jävla roligt det har varit. Ryktet från balen förra året va att balen sög, Ialf maten... Då säger jag så här. VEM FAN BRYR SIG OM MATEN....

Studentdagen
Börjades med Champangfrukost med mina underbara klasskompisar, sen drog de vidare till fotografering och med stela lärare som vi har var vi tvugna att lämna alkoholen utanför så man var alkohol lös i ca 4 timmar så ett tips är ju att börja dricfka vid klockan 13.00 när ni springer ut och ta det lugnt innan... för fan va seg man blir mot kvällen. vid halv 5 var jag hemma och väntade på alla underbara människor som skulle fira att jag tagit studenten.. Jag fick så klart lite presenter. Glass, En dator, Pengar, presentkort och sjukt mycket fina blommor...

Kvällen:
Så klart stog andreas och mange event för denna otroliga kväll. Dock hade jag så fruktansvärt ont i min axel så jag kunnde ju inte dansa så mycket men jag försökte... ett tips till er som tar nästa år är att ta VIP bord för fy fan va roligt det såg ut att vara. 6000 för det bästa bordet tror jag..   Summering. det var skit kul!!


Lördag:
Balen va roligast, man gav verkligen allt. Så klanka inte ner på BALEN för jag hade kul och jag vet att de som var där inne på dansgolvet också hade jäkligt roligt.
Maten funka liksom men det var väl ingen höjdare direkt. champang när man kom in och 2 glass vid bordet. Sen jäkla sköna damer som stog i baren! Sen måste jag tillägga att jäklar va snygga alla brudar va i dessa klänningar.

 

Så kan de gå, Nu är det bara lite saker som saknas i mitt liv... Så ni får ha det bra tills jag bvloggar igen vilket jag kommer göra snart ;)

Kommentarer

Postat av: eMMa

Publicerad 2011-06-14 22:41:16

Grattis till studenten! :)



Komméeer ju inte kunna köpa något gött längre, i godismarskinen! :/ iilla..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela