Du vann morsan!

Publicerad 2011-06-20 20:47:40 i Nytt!,

Tjohoo bloggen, idag är det tyvärr Måndag och jag går och verkligen inte gör ett skit hemma så frågan är om man ska ta tag i livet och gå ut och söka lite jobb, har redan ett litet jobb nu innan sommaren drar igång helt men dåligt med timmar tyvärr...

Ja vad mer vill ni veta, Jag har byt nummer kan jag ju meddela som ni som vill ha det får skriva på facebook.
Hänt lite under förra veckan, Mice daniels pappa fyllde 50 år och då var det så klart fest, en riktig fest som är svårslagen för fan va roligt det var, polare till mice samt släkt var samlade på glada ankan i karlstad. Riktigt roligt, men som sagt när man snackar om att gå över gränsen så tog min mamma den platsen, riktigt rolig var hon.

När vi va på korriander så står jag i baren som är inomhus och beställer med morsans bästis, då kommer mamma med en stol och dansar runt den som hon var världens kung och hon gjorde det ju bara för att va jävlig mot mig och de funka för när hon hade allas ögon på sig kommer hon till mig och tar tag i min arm så jag får skrika lite, Det här är min mamma så ni inte missuppfattar situationen, men alla bara skratta och mamma lyckades den jäveln. men rikgtig kul..

Nu ska jag övningköra så ni får ha det riktigt bra så länge! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela